Produkty pro čerpadla nápojů (37)

Bio Aronia Kapsle

Bio Aronia Kapsle

Smluvní výroba organických Aronia kapslí (veganské HPMC kapsle)
PIVOVARNICKÉ ENZYMY - DESATASE

PIVOVARNICKÉ ENZYMY - DESATASE

DESATASE je amylolytická příprava (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydroláza), která katalyzuje hydrolyzu alfa-1,6 vazeb amylopektinu, což umožňuje dosáhnout vyšších výtěžků maltózy v kombinaci s maltogenními amylázami. ÚČELY Zvýšit diastatickou sílu sladu posílením působení přirozené ß-amylázy sladu. Zvýšit fermentovatelnost mladiny (zjevný limit attenuace). Přibližně 25 % celkových sacharidů mladiny je nefermentovatelných. Přidání Desatase v kombinaci s maltogenními amylázami, jako je Maltosylase, do fermentoru převádí nefermentovatelné dextriny na maltózu, která je následně fermentována na alkohol, což dává zjevnou attenuaci vyšší než 100 % bez ztráty plnosti chuti nebo udržení pěny. Při stejné koncentraci alkoholu jako u normálně attenuovaného piva bude super-attenuované pivo vyžadovat o 25 % méně surovin. Viz Modifikace attenuace. TEPLOTA Optimální 55-60 °C. Enzymatické složky jsou deaktivovány v pivu (pH 4,2)...
Esenciální olej z citronové trávy

Esenciální olej z citronové trávy

Latinský název: Cymbopogon citratus Destilovaná část: Listy Původ: Vysočiny (střední Madagaskar) Pokyny: Revmatismus, artritida, tendinitida Nadměrné pocení Přítomnost komárů (preventivní) a kousnutí komárů (léčivé)
Pivovarské enzymy - Gumináza

Pivovarské enzymy - Gumináza

GUMINASE je směs houbových carbohydráz, včetně ß-glukanáz (ß1-3 a ß1-4 endo-glukanáz), xylanáz a hemiceluláz. Tato dobře vyvážená směs carbohydráz je bez proteáz, aby se zabránilo zvýšení zbarvení mladiny a zachovaly se bílkoviny pro pěnu piva. TEPLOTA GUMINASE lze používat až do 75 °C a nad touto teplotou se rychle inaktivuje. Obvyklé teploty používané během rmutování se shodují s optimální aktivitou GUMINASE. EFEKT pH Optimální pH je mezi 4,5 a 6,5. ÚČELY Snížit obsah ß-glukanu a pentosanu v mladině a viskozitu mladiny a usnadnit filtraci rmutu, stejně jako filtraci piva, zejména při vaření s vysokými hladinami surových zrn, jako je ječmen nebo pšenice. PŘÍKLADY Účinky přidání GUMINASE do vzorku sladu GATINAIS a do směsi 75 % sladu a 25 % surové pšenice (EBC konvenční rmut). A = přidání 1 kg na 10 tun sladu B = přidání 3 kg na 10 tun sladu C = přidání 1 kg na 1 tunu surové... SLAD SLAD + A SLAD + B 75 % SLADU + 25 % PŠENICE 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + C 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + D:SLAD SLAD + A SLAD + B 75 % SLADU + 25 % PŠENICE 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + C 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + D
Esenciální olej z pačuli

Esenciální olej z pačuli

Esenciální olej z pačuli se extrahuje ze sušených listů rostliny Pogostemon cablin a vyznačuje se svou zemitou, sladkou a teplou vůní. Tento esenciální olej je známý svými uklidňujícími a relaxačními vlastnostmi, účinně pomáhá při zmírnění stresu, úzkosti a podporuje pocit emocionální rovnováhy. Kromě toho má pačuli protizánětlivé a léčivé vlastnosti, což ho činí užitečným při léčbě kožních problémů, jako jsou ekzémy, akné a drobná popálení. Také se používá v aromaterapii k vyvolání pocitů klidu a meditace a věří se, že pomáhá zlepšit koncentraci a duševní jasnost. Stručně řečeno, esenciální olej z pačuli nabízí kombinaci výhod, od podpory relaxace a zmírnění kožních problémů po zlepšení koncentrace, což z něj činí oblíbený esenciální olej v aromaterapii a osobní péči. KONTEJNER: 5Kg, 10kg, 25Kg a 200Kg INCI: Olej z listů Pogostemon Cablin CAS: 8014-09-3 / 84238-39-1 EINECS: 282-493-4
Kompletní Ylang-Ylang Cananga odorata - Všechny naše přírodní extrakty

Kompletní Ylang-Ylang Cananga odorata - Všechny naše přírodní extrakty

Naše esenciální olej Ylang Ylang Kompletní přináší to nejlepší z přírody na dosah díky našemu udržitelnému dodavatelskému řetězci. Label Landema: Pěstováno na našich farmách Země výroby: KOMORY Země sklizně: KOMORY Část rostliny: Květy Složení: 100% Čisté, přírodní a celistvé. Olfaktorické tóny: kyselé, květinové, ovocné, zelené Kontrolováno a baleno v našich dílnách ve Francii Kultura Pocházející z Moluckého souostroví na východě Indonésie, Ylang Ylang je květina s mnoha příběhy. Tento tropický strom z rodiny magnolií, s květy s okouzlující vůní, okouzlil smysly lidí po staletí. Od jeho objevení německým námořníkem po jeho rozšíření na ostrovech Indického oceánu, Ylang Ylang inspiroval velké parfuméry a milovníky exotických vůní. Pěstujeme ylang ylang na našich farmách na Komorech a na Madagaskaru. Ref:YLANHE2 Rodina produktu:YLANG Typ extraktu:Esenciální olej INCI Cosing:100% CANANGA ODORATA FLOWER OIL Země výroby:KOMORY Země sklizně:KOMORY Část rostliny: Květy Kategorie použití pro jednotlivce:Složka Botanický název:Cananga odorata (Lam.) Hook.f. & Thomson Složení:100% Čisté, přírodní a celistvé.
SUROVINY PRO VAŘENÍ PIVA - GUMINASE-P

SUROVINY PRO VAŘENÍ PIVA - GUMINASE-P

GUMINASE-P je směs houbových ß-glukanáz, pentosanáz, amyláz a endoproteáz vybraných k zlepšení výtěžnosti extraktu z mladiny a rychlosti filtrace mladiny při vaření s syrovou pšenicí nebo syrovým ječmenem. ÚČELY Zvýšit výtěžnost extraktu z mladiny degradací složek buněčné stěny, zlepšením gelatinizace škrobových zrn a umožněním amylázám snadněji dosáhnout jejich substrátu při vaření s vysokými hladinami syrové pšenice nebo ječmene. Zlepšit rychlost filtrace mladiny hydrolyzováním ß-glukanů a pentosanů. TEPLOTA Optimální 45-55°C. EFEKT pH Optimální pH mezi 4,5 a 6,5. APLIKACE Guminase P se přidává na začátku rmutování. DOSTUPNOST Prášková forma v plastových nebo kartonových sudech o hmotnosti 25-50 kg. PŘÍKLADY 100% vaření ze syrové pšenice s použitím exogenních amyláz a Guminase P (míry: % w/w enzym/obilné zrno). Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotrióza (%) Glukóza (%) Volný aminokyselinový dusík (ppm)* Rychlost filtrace 0,1% (w/w)... Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri: Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri